Satelliet Winkel

canal-logo
sky-logo
astra-logo

  VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN


  Laat ons u helpen aan een satelliet

  Bent u op zoek naar een satelliet winkel? Wij hebben een veel eenvoudigere oplossing voor u. Maak een afspraak met Pro-Sat. Wij werken niet vanuit een winkel, maar komen gewoon naar uw woning of bedrijfspand. In de afgelopen jaren 16 jaar ervaring hebben wij al vele bedrijven en particulieren aan hun gewenste satelliet geholpen. Ook als er na verloop van tijd toch een storing optrad, boden wij de benodigde service. Bent u benieuwd naar onze diensten? Vergeet die satelliet winkel, schakel direct onze installateur in!

  Snellere hulp door de winkel te omzeilen

  Als u een winkel bezoekt voor uw nieuwe schotelsysteem, bent u daar best een hoop tijd en energie aan kwijt. Eerst moet u uw huis al uit en een winkel zoeken. Het ernaartoe rijden en het parkeren dan nog niet meegerekend. Eenmaal bij de zaak of showroom aangekomen, wordt u wellicht direct aangesproken door een opdringerige verkoper. De kans is groot dat deze ‘specialist’ maar één doel voor ogen heeft: een zo duur mogelijk product verkopen. Met als gevolg dat u aan het einde van de dag met een satelliet naar huis rijdt, die eigenlijk niet aan al uw wensen voldoet. En dan hebben we het nog niet eens over het installeren ervan gehad. Vergeet daarom die winkel, maar neem contact op met onze installateur.

  Laat ons u aan de juiste satelliet helpen

  Onze installateur is erkend schotels van CanalDigitaal en Astra te installeren. U bent er dus van verzekerd dat uw schotel op vakkundige wijze geïnstalleerd wordt. Ook dragen wij er zorg voor dat wij uw schotel perfect uitrichten en volledig op uw wensen afstellen. Alvorens wij met deze installatie beginnen, horen wij graag waar u precies naar op zoek bent. Wij leggen u vervolgens uitvoerig uit hoe onze satellieten werken. De basis geldt steeds als volgt: satellieten in de ruimte zenden televisiesignalen uit. Uw schotel vangt deze signalen op en stuurt ze door naar de decoder van uw televisie. Op die manier ontvangt u zeer scherp beeld met uiterst helder geluid. Bent u al overtuigd?

  Bezoek geen satelliet winkel, benader ons!

  U begrijpt, als u ons inschakelt in plaats van dat u een bezoekje aan een winkel brengt, bent u een stuk efficiënter, beter en voordeliger af. Laat ons u (gratis!) van het juiste advies voorzien. Ook komen wij graag (kosteloos!) opmetingen voor uw gewenste satelliet verrichten. Bel naar 06-28111215, stuur een mail naar install@prosatalmere.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. U hoeft niet meer verder te zoeken naar een satelliet winkel!

  Pro sat satelliet winkel